HTML

Magyar Latrina

Lásd: a blog első oldalát!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.01.24. 12:02 Magyar Latrina

Üzemanyagárak (mai helyzet): Magyarországon cca. 1,35 € (lesz ez még több is), a kommunista Venezuelában cca. 0,05 €

Nem, nincs tévedésről szó, valóban létezik ilyen hatalmas különbség a világon, talán a végletek Venezuela és Törökország üzemanyag áraiban nyilvánulnak meg leginkább.

Ím egy fél évvel ezelőtti írás, mely részletesen elemzi e helyzetet: Nem elírás: benzin 508 forintért .

Külön kiemelem az írásban található német honlapot, mely a világ 163 országának az árait hasonlítja össze megdöbbentő adatokkal: Benzinpreis

Igen, a német kimutatás pár évvel ezelőtti, de ettől még az arányok többségében mérvadónak tekinthetők.
Kivéve bennünket, lévén az utóbbi hónapokban nálunk tapasztalható növekedő ritmust nehéz túlszárnyalni, bizonyára az a célunk, hogy utolérjük török testvéreinket. Ehhez a legjobb úton haladunk - hahaha, mondom ott, ahol a legjobb kifejezést idézőjelbe kell tenni egyrészt az árainkkal kapcsolatos jelenség miatt, másrészt útjaink okádék minősége miatt.

Egyébként én a venezuelai árat magasnak tartom a táblázat szerint, mivel a közelmúltban láttam egy olyan friss riportot, ahol fájlalták az üzemanyagár 100 %-os emelkedését, ami forintban 5 Ft literenkénti árról - hátborzongató .... - kemény 10 Ft-ra változott.

Nem is olyan buta gyerek ez a Hugo Chávez, jól tudja, mivel képes élete végéig népszerűséget kelteni.




Álom, álom, édes álom ... (1 $=20 liter üzemanyag)



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-latrina.blog.hu/api/trackback/id/tr662609511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása